Un incident grav a avut loc duminică în Budapesta, Ungaria, implicând un microbuz alb înmatriculat în România în județul Mehedinți. Conform informațiilor furnizate de hirado.hu, acest microbuz transporta un grup de migranți și a fost implicat într-un accident pe Múzeum körút, în centrul Budapestei. Din nefericire, evenimentul a rezultat în nouă persoane rănite, una dintre ele aflându-se în stare foarte gravă. Cu toate acestea, publicația maghiară menționează că șoferul microbuzului, considerat de autorități a fi implicat în traficul de persoane, a părăsit în fuga locul accidentului, adăugând o notă de gravitate suplimentară incidentului.

Ceea ce face situația și mai complexă este că niciunul dintre migranții aflați în microbuz nu a putut fi identificat de către autoritățile maghiare, deoarece aceștia nu dețineau acte de identitate la ei. Situația a devenit și mai complicată când, imediat după accident, poliția maghiară a descoperit încă 12 migranți în Piața Fővám, în apropierea locului accidentului. Cu toate că acești migranți au fost identificați ca fiind ilegali, niciunul dintre ei nu a putut furniza documente de identitate pentru a stabili identitatea lor.

În prezent, șoferul microbuzului, considerat a fi principalul vinovat în cazul accidentului, este supus unei anchete în curs de desfășurare. Polițiștii fac eforturi pentru a-l localiza și aduce în fața justiției, deoarece acesta a părăsit locul accidentului în mod suspect. S-a creat o situație complexă, în care autoritățile maghiare se confruntă cu identificarea migranților implicați și cercetarea incidentului pentru a aduce responsabilii în fața legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.