Despre noi

OrasulDrobetaTurnuSeverin.ro face parte dintr-o rețea de site-uri de știri și informații locale, structurate pe diverse domenii de interes local. Majoritatea știrilor produse de pe acest site le veți regăsi în rubricile noastre, iar dacă vreți să luați legătura cu noi puteți să o faceți folosind formularul nostru din pagina de contact. În cazul în care sunteți martorul unui eveniment, vă rugăm să ne transmiteți și nouă informația prin intermediul formularului Trimite-ne Știrea Ta.

OrasulDrobetaTurnuSeverin.ro este structurat pe următoarele tipuri de informație:
– Local – cuprinde știri locale din orașul și județul tău, despte evenimente care au loc aici dar și informații și știri din administrația locală. Categoriile vizate sunt : Știri locale, Administrație locală, Politică, Evenimente, Sport, Shopping, Sănătate.
– Divertisment – este structurat în mai multe categorii, fiecare categorie având informații specifice despre domeniul vizat. Categoriile vizate sunt : Evenimente, Lifestyle, Shopping, Turism
– Național și internațional – sunt știri de interes național și internațional, ce acoperă diverse domenii – de la fuziunile marilor companii la mega evenimente și știri corporate. Dar și știrile de interes național, ce privesc funcționarea corectă și guvernarea României.

În poza de mai jos aveți o hartă a României cu județele acoperite de știrile noastre locale.